O nama

Alpinističke usluge i visinski radovi na užetu industrijski alpinizam u čišćenju zgrada,pranju prozora poslovnih zgrada,čišćenja tavana,terasa i fasada,alpinisti za zgrade hidroizolacija i termoizolacija,zatvaranje terasa i tavana,iskustvo od preko 8+ godina rada sa preko 3000+ Klijenata do sada dovoljan su razlog da nam poklonite poverenje.Pozovite i proverite zašto smo izabrani od više hiljada Klijenata u Beogradu do sada od 2012 e godine do danas.Garancija pismena i račun svakom Klijentu po završenom poslu.
Alpinističke usluge u Beogradu,Novom Sadu,Vojvodini i Srbiji.Visinski radovi na užetu.7+ godina radnog iskustva.Kompletna briga o Vašem tavanu,terase,krovu i fasadi zgrade,kuće i lokala.

O nama

Sajt AlpinistaBeograd.com namenjen prezentaciji naših usluga visinskih radova i industrijskog alpinizma u Beogradu,Novom Sadu,Vojvodini i ostalim mestima u Srbiji je trenutno u izradi. Očekujemo završetak tehničkih radova na izradi ove prezentacije u narednih par dana. Hvala na strpljenju i razumevanju. Komercijala AlpinistaBeograd.com 064-101-76-87   Alpinističke usluge u Beogradu,Novom Sadu,Vojvodini i Srbiji.Visinski radovi na užetu.7+ godina radnog iskustva.Kompletna briga o Vašem tavanu,terase,krovu i fasadi zgrade,kuće i lokala.